lauantai 28. heinäkuuta 2012

Why are we living?


Why are we living? Why are we going to die?
Like grass and flowers and also animals, everything, I still don't understand

Ahm -pyysin syvällistä aihetta, ja Ane heitti kysymyksen...mitä varten elämä on?
Kevyesti pintaa raapaistessa, voimme todeta, että se on jatkuva oravanpyörä, jota on joskus helpompi polkea eteenpäin, kun taas joskus kuopat ja kivet saa aikaan epäonnistumisia. Elämä on peliä, joka voidaan luovuttaa, jättää kesken, mutta jonka voi myös pelata kunnialla läpi, mutta hävitä jokatapauksessa. Ennemmin tai myöhemmin. Kukaan ei selviä täältä elävänä, niinhän on tapana sanoa -eikö?

We are not living just in order to die
still we're dying in order to live
Everybody though I'm searching for a sense in that

Mutta miksi, mitä varten me eletään? Itsemmekö? Vai toisten ihmisten vuoksi? Tarkasti ajateltuna, ketään ihminen ei saisi kontrolloida toista ihmistä, ei millään tavalla -ei edes toisen elämää. Joka johtaa siihen päätelmään, ettei eletä täällä muita varten... mutta totuudessa, pärjäisimmekö yksin? Ilman ketään? Ja mitä varten me täällä tosiaan eletään -sitä varten, että käydään koulussa/töissä, hankitaan perhe ja pärjätään elämässä?
Jotakuinkin niin... mutta onko siinä mitään järkeä, kun lopussa kaikki häviää hukkaan? 


It’s better to be yourself, to be the weird kid, than to be someone you’re not.
  
                                                                              -Reita (the GazettE)

Silti kaikki pyrkii hyvää tulevaisuuteen, menestykseen ja loppuelämään. Ihmiset sokeina tekevät työtä niin kauan, kunnes kunto pettää, eikä anna myöden. Mitä he hyötyvät? Hyvän eläkerahan? Ehkä. Mutta, minun mielestä elämme täällä niinkin lyhyen ajan, että elämästä kuuluisi nauttia, eikä raataa hengen uhalla. Ei siinä ole järkeä. Onhan se hyvä, että pärjää elämässä -ei tarvitse ottaa tukia, ja muutenkin pärjää omillaan, mutta silti. Elämästä kuuluisi nauttia enemmän, eikä siitä ikinä varmaan kukaan osaa tarpeeksi nauttia.. ennenkuin löytää itsensä jostain sairaalasta eläkeiällä voivottelemassa, mihin tämäkin elämä kului. Itse mieluummin muistelisin hauskoja hetkiä, kuin elämää josta ei muuta muista kuin työajan. Elämässä kuuluu ottaa riskejä, taistella, leikitellä, pitää hauskaa, ottaa ilo irti kaikesta siitä, mitä me täällä saadaan kokea. Koska toistahan kertaa meillä ei ole? Eihän? Joten... nauttikaa ihmiset hyvät elämästä, vaikkei elämässä välillä ole mitään järkeä...  Ja pyydän ihmiset, laittakaa kommenttia, keskustellaan asiasta, jos haluatte. : ) Tämä on kuitenkin vain minun mielipide ja näkökulma elämään, ja asioihin. : ) 


Now playing : Jeffree Star - Kiss it better


Your perfect the way you are
I wanna hold your suffering in my arms
They’re talkin’ & they’re talkin’ but they make no sound 
Whatever you do don’t let them break you down
You’re perfect you’re perfect you’re perfect.. the way you are


They make you wanna self destruct
and become someone else
And when it feels like it's too much
Baby don’t hurt yourself'


Don’t you see.. don’t you see…
You’re P E R F E C T

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

without y o u











Voisin lukeuttaa näihin kuviin kuluneen viikon tunteet, hemmmn. Mitäköhän tässä voisi yhden aikaa yöllä alkaa sepostamaan, koska ei oo tapahtunut mitään erikoista. Tiistaina Noora tulee yöksi ~ja keskiviikkona lähetään Naantaliin. ´ w ` purwii -näen Nipsuni, kunhan ei sada vettä. :  3 Jos sataa, niin itken verta, eiku-

Mitäs mitäs... ei tässä olekkaan oikein muuta sepitettävää, pää suoranaisesti lagaa niin paljon, etten jaksa edes ajatella. Öäö. Suomessa on ainakin tosi kesäiset säät... vettä sataa joka fucking päivä, et joo, ei kannata tulla Suomeen ainakaan viettämään kesälomaansa, hahaha. Mut joo, painun tästä takasivummalle, ennenkuin siirryn vielä tyhmempiin aiheisiin, hehe. Heisuuun ~! ♥

Loving, being loved, loving each other... 
And again, from there love is born

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Everybody lives, and everybody dies.



We do what we have to when we fall in love.
We say what we need to get out when it's not enough.


Everybody lies, lies, lies.
It's the only truth sometimes.
Doesn't matter if it's out there somewhere waiting for the world to find.
Or buried deep inside. Yeah, everybody lies.