sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

I'm a sagittarius


Avainsanat: Matkat, filosofia, valloittavuus 
Hallitseva planeetta: Jupiter 
Onnen päivä: Torstai 
Onnen väri: Vaaleansininen 
Onnen kivi: Topaasi, ametisti 
Elementti: Tuli 
Luonne: Muuttuva 
Laatu: Maskuliininen, positiivinen 
Terveys: Jousimies hallitsee lantiota ja reisiä. 


Jousimies on sekä levoton että avarakatseinen ja hän tutkii mielellään uusia ulottuvuuksia. Rohkea ja optimistinen Jousimies pitää elämää matkana, joka on täynnä seikkailuja. Hänen innokkuutensa ja positiivinen asenteensa vetää puoleensa hyvää onnea. Jousimies suhtautuu kaikkeen avoimin mielin ja hymysuin.

Suorapuheinen ja hän kertoo mielipiteensä usein silloinkin, kun sitä ei kaivata. Silloin tällöin hän joutuu pulaan jonkin huonosti ajoitetun, tahdittoman huomautuksen vuoksi. Pohjimmiltaan hän tarkoittaa kuitenkin aina hyvää ja yleensä hän selviää kömmähdyksistään niin, etteivät kanna hänelle kaunaa.

Jousimies pitää liikkeestä, ja jos hänestä tuntuu, että elämä polkee paikoillaan, hän kyllästyy nopeasti ja alkaa etsiä pakoreittiä. Jousimies kaipaa vapautta.

 Naispuoliselle Jousimiehelle on aina tärkeää voida vapaasti ilmaista ajatuksiaan, ja hän kapinoi rajoittavia tapoja ja sääntöjä vastaan. Jousimies ajattelee itsenäisesti ja toimii aina omien moraalisääntöjen pohjalta. Jousimiesnainen on hyvin rehellinen, ja hän näyttää avoimesti tunteensa. Avoimuus tekee hänet haavoittuvaksi, mutta samalla se on hänen vahvin valttinsa. Muutaman kovan kolauksen jälkeen hän oppii välttelemään todellisia vaikeuksia. 


Jousimies rakastaa eläimiä ja kokee lemmikin hoitamisen hyvin palkitsevana. Matkustaminen kiehtoo kaikkia Jousimiehiä ja toiset heistä viettävät pitkiä aikoja ulkomailla, kun taas toiset tyydyttävät matkusteluintonsa eksoottisilla lomamatkoilla. Jousimies tutkii mielellään vieraita kulttuureita ja kokeilee erilaisia makuja ja elämyksiä. Jousimies kaipaa vaihtelua ja vapautta, ja umpikujatilanteet tuntuvat hänestä raskailta ja painostavilta. Hän haluaa olla aina rehellinen ja avoin ja hänestä on todella rasittavaa joutua salaamaan tunteensa. Hän ei haikaile menneitä aikoja vaan päinvastoin hän katsoo kohti tulevaisuutta optimistisena ja toiveikkaana.


~○~


Hänen päänsä on täynnä suuria unelmia ja hän sukeltaa suin päin seikkailuihin niin ihmissuhteissaan kuin työelämässäänkin. Ja jostain kumman syystä, syvimmistäkin syövereistä hän kömpii aina jaloilleen, tarvittaessa yhä uudelleen ja uudelleen. Jos haluat rehellisen mielipiteen, kysy Jousimieheltä - mutta muista että hänen suoruutensa voi viiltää syvältä. Yleensä et kyllä ehdi edes kysymään, Jousimies on todellinen töksäyttelijä, joka joutuu myös hankaluuksiin loukatessaan suoruudellaan. Hän rakastaa rehellisyyttä intohimoisesti – mutta on uskomattoman sokea kun kyseessä ovat hänen omat heikkoutensa.

Jousimies on spontaani ja impulsiivinen kaikissa toimissaan. Hän on töissä ehtymätön idealähde, mutta hänellä on harvoin kärsivällisyyttä viedä omia suunnitelmiaan loppuun asti. Esittele hänelle jokin uusi sporttinen harrastus ja hän syöksyy mukaan ensimmäisenä, mutta on myös ensimmäisenä lopettamassa sitä kyllästyttyään noin kolmessa päivässä.
Kun hän kääntää huomionsa sinuun, hän vyöryy ylitsesi, etkä koskaan ole kokenut vastaavaa paneutumista, innostusta ja mielenkiintoa. Hän saa sinut tuntemaan itsesi universumin tärkeimmäksi olennoksi ja innostaa sinut hehkumaan kanssaan elämän ihanuutta – mutta ensi kuussa (tai jo huomenna) hänellä on jo joku toinen mielenkiinnon kohde mielessään ja sinä voit vain jäädä ihmettelemään, mikä pyörremyrsky pani koko elämäsi sekaisin.
Päivä Jousimiehen rakkauden kohteena voi antaa enemmän kuin kymmenen vuotta jonkun toisen kanssa. Jos haluat Jousimiehen kokonaan itsellesi, sinun on osattava antaa hänelle ehdoton vapaus silloinkin, kun hän kerjää sinua antamaan kaikkesi itselleen ikuisesti. Pidä häntä käsivarren mitan päässä, niin hän pysyy omanasi.
~ ○ ~

Jousimiehen aika johdattaa meidät vuodenaikojen pimeimpään kauteen, jolloin vallitsee vähintään jatkuva hämärä. Ulkoinen pimeys lisääntyy koko ajan. Luonnon kasvien ja eläinten on vain luotettava tulevaisuuteen pimeyden ja kylmyyden keskellä. Epätoivolle ei ole varaa antaa minkäänlaista jalansijaa. Niinpä Jousimiehetkin ovat eläinradan suuria optimisteja, jotka ovat valmiita tekemään paljon töitä tulevaisuudessa häämöttävien mahdollisuuksien ja menestyksen eteen. Jokaisella Jousimiehellä on oma vahva filosofiansa ja vankkumaton luottamus omiin ideoihinsa ja haaveisiinsa.
Jousimies on ikuinen etsijä ja seikkailija, joka tarvitsee jatkuvasti uusia haasteita ja tavoitteita pysyäkseen hengissä. Jousimies ei voi pysähtyä nauttimaan savuttamastaan menestyksestä, sillä hänelle tekeminen ja etsiminen on saavutettua tulosta tärkeämpää.
Jokapäiväisessä elämässä hänet tunnetaan "totuuksien lahjomattomana laukojana", joka ei kuvia kumartele vaan sanoo rumatkin asiat niin kuin ne on.
~ ○ ~

Jousimiehen innostuneisuus on yleensä hyvin tarttuvaa. Hän loistaa käskyjen antajana, mutta pystyy varsin pätevästi toteuttamaan ne myös itse. Hän tekee päätökset nopeasti ja toimii myös nopeasti.
Toisten ihmisten kanssa tekemisissä ollessaan jousimies on ymmärtäväinen, suvaitsevainen, sovitteleva ja kiltti - joskus jopa liiankin kiltti. Koska hän on mutkaton ja toimissaan rehellinen, hän herättää välitöntä luottamusta kanssaihmisissään.
Johtajana hänellä on taito jakaa määräyksiä kuitenkaan korostamatta omaa ylhäistä arvovaltaansa. Jousimiehen käskyt ovat selkeitä ja tarkkoja. Hänen ystävänsä ja työtoverinsa uskovat hänelle usein murheensa ja huolensa, sillä Jousimiehen selkeä näkemys, objektiivisuus ja rehellisyys tekevät hänestä hyvän neuvonantajan.
Koska jousimiehen motto on “jollet yritä, et voi saavuttaa mitään”, miehen tulee pysyä hänen vauhdissaan. Sinun täytyy myös pystyä olemaan jousimiesnaisesi olkapää, kun jokin yiryts epäonnistuu - ja tukea häntä kaikessa, mihin hän kulloinkin haluaa ryhtyä. Miehen kannattaa pitää B-vitamiinit käden ulottuvilla, koska jos hän ei itse ole yhtä seikkailumielinen, jousimiesnaisen tapilu voi joskus olla myös rankkaa.


When quiet #Sagittarius people talk and you realize they are absolutely hilarious.

Jousimiehet (eli myös minä), kuvataan levottomiksi persooniksi, jotka haluavat elämältä paljon ja enemmän. Koskaan mikään ei riitä, aina pitää olla jotain uutta ja mielekästä. Paikoillaan istuminen on kiduttavaa, vaan aina pitää olla jotain tekemistä. Ulkomaiden ja kulttuureiden on todettu kiehtovan jousimiehiä, jonka voin allekirjoittaa. Voin myös allekirjoittaa suorasanaisuuden, levottomuuden, helposti kyllästymisen ja ylipuolet teksteistä. Olen ehkä eniten ristiriidoissa väitteestä, että jousimiehet ovat niitä, jotka hyppäävät sängystä sänkyyn. Ehei, en pystyisi itse. Ehkä kaipaan vaihtelua, mutta suhteen itsessään täytyy sitten antaa enemmän, mutten ala vaihtamaan kumppania kuin sukkaa. Silti huvittaa, kuinka tuntuu, että netissä lukee puolet siitä millainen olen. Koska... asdghkj... miten horroskoopit osaa pitää näin paljon paikkaa? Näin pelottavan paljon..


Sometimes #Sagittarius waste too much time to think about someone who doesn't even think about them for a second.

If you can't handle the truth, don't come to #Sagittarius for advice.

You know #Sagittarius name, not their story. 
You've heard what they've done, not what they've been through. So please don't judge.

#Sagittarius sometimes become angry and frustrated that they suppressed their desires to make everyone else happy.

If you were in #Sagittarius shoes, you'd fall the first step.

#Sagittarius may seem shy at first, but they do the stupidest random shit when they get comfortable with someone.

Mutta loppujen lopuksi olen tyytyväinen siitä, että olen jousimies. En ole paikalla jäävä, luovuttava, vaan joka nousee jokaisesta suosta uuteen, kirkkaampaan loistoon. Joka häviää, näyttäytyäkseen vain entistä vahvempana. Joka viettelee jokaisen, eikä jätä kylmäksi. Joka kertoo asioista vain ja ainoastaan rehellisen puolen, kiertelemättä. Jos olet valmis ottamaan riskin ja tutustumaan, voin vannoa, että elämäsi muuttuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti