perjantai 29. maaliskuuta 2013

the Gazette to Finland


En ois uskonut tän koskaan tapahtuvan, en ois uskonut, että ikinä saisin kirjoittaa tästä blogiini ja itkeä onnesta. Avasin aamulla twitterin ihan tottuneesti, mutta kyyneleet alkoi heti valua, kun aloin yhdistämään, mitä oli julkaistu. Tajusin puhelimeni täyttyneen sadoista viesteistä ja itkin entisestään, jonka jälkeen alkoi hysteerinen täriseminen. the GazettE tulee Suomeen -en osannut muuta ajatella, enkä vieläkään. En voi uskoa tätä todeksi.


Tätä keikkaa on odotettu niin helvetin kauan. Tää keikka on ollut suuri unelma, sekä pohja kaikelle. Asia, jota ei ikinä uskonut pääsevänsä toteuttamaan. Oon itkenyt jo varmaan kymmeniä kertoja, enkä voi vieläkään käsittää kokoasiaa. Enkä pysty rauhoittumaan, ennenkuin saan ne liput käsiini. En. En vain pysty sanoin kertomaan, kuinka paljon itken, jossen pääsekkää sinne. Teen mitä vaan, että pääsen. Tää bändi on mulle enemmän kuin bändi... kaikilla tavoin. Viimein päivä on tullut, jota on odotettu monet vuodet. Viimein puheet turhasta toivosta voidaan pyyhkeä. Viimein voin katsoa gazetton dvdtä ilman pelkoa, etten näkisi heitä ikinä. 

aoi ‏@official_aoi 1h
本当にごめんね。皆の国に行きたいけど今回はこれが精一杯なんだ。余りにも時間が足りない。船や飛行機がもっと速きゃ良いのにね。

Vaikka samaan aikaa tiedän, että tää keikka oikesti on tosi paljon ja ... kaikkea, mutta tiedän kuitenkin, että syöminen tulee muuttumaan mahdottomaksi, kuten myös nukkuminen ja varmaan jaloilla pysyminenkin. Mua pelottaa, että pyörryn ennen keikkaa, taikka keikalle. Mua... pelottaa ja jännittää lippujen puolesta. Ja yeah... itken varmaan sen koko keikan. Tää on vaa aivan helvetin mahtavaa sergkopdryty !!! ♥ Kiitos Jrocksuomi, kiitos gazette ... ja ... olen pahoillani maiden puolesta, jotka eivät ole osana touria. Koska.. ymmärrän tuskanne. Ymmärrän kipunne... mutta älkää sortako surullanne bändin jäseniä, koska he tekevät varmasti kaikkensa, että jokainen pääsee näkemään heidät. Ei ole heidän syy, jossei he pääse juuri tälläkertaa maahasi... vaikka tiedän... se tuntuu pahalta. Ihan helvetin pahalta. Mutta ... olen niin iloinen juuri nyt... niin ... onnellinen. Enemmän elossa, kuin aikoihin... ; ;

Aoi: So yeah, we won't be able to go on a summer tour in Japan but, though the tour is short, we are still going to make people in different places see our lives. To all overseas fans: I'm sorry we made you wait so long. I'm looking forward meeting you.

with a wonderful family, and wonderful friendsthese were the best days of my life, If I'm rebornlet's meet again...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti