keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Liian kiltti elämään ilkeänä

"Olet liian kiltti työelämään"

Entä, jossen halua olla kuten jokainen Suomalainen -ilkeä ja töykeä toisille. Entä, jossen halua heittäytyä hankalaksi kakaraksi, joka ei tee mitä käsketään? Olisiko parempi huutaa ja laittaa vastaan? Onko se parempi, kuin että nöyristelen polvillani ja noudatan käskyjä? 

Jos sä sanot, että oon liian kiltti työelämään, mä sanon, etten oo Suomalainen. En oo, enkä halua muuttua ilkeäksi mäkättäväksi kokiksi, joka huutaa jokaiselle alamaiselleen/työtoverilleen. Ja. Mun mielestä tässä maassa on ihan liian vähän kilttejä ihmisiä, mutta .. liian kiltit saa myös kärsiä, tottakai. Tiedän sen liian kilttinä ihmisenä helvetin hyvin. On helppo solvata, on helppo käskyttää, on helppo määrätä ja rikkoa rajoja. Liian kiltti ihminen on valitettavasti myös yleensä helvetin herkkä, joka myös pätee itseenikin. Sen takia en haluaisi, että maailmaan tulisi lisää kilttejä ihmisiä, koska jos he muuttuvat ilkeäksi, voin vannoa, että kadut sitä päivää kun toivoit heidän muuttuvan ilkeiksi. Ja onhan moni varmasti syntynyt tähän maailmaan kilttinä, mutta tää paska yhteiskunta on tuhonnut kaiken kiltteyden jokaisesta. Kilteillä ei ole helppoa, eikä tule olemaan. On helvettiä olla kiltti, mutta on helvettiä myös lähteä itseään muuttamaan sellaiseksi, jota ei ole. 

Onhan se sääli, jossei sinun mielestä minusta tule ikinä työelämään kyvykästä. Ihan helvetin sääli, mutta 1. en ole jäämässä Suomeen 2. en ole jäämässä kokiksi 3. mua ei voisi vähempää kiinostaa, mitä mieltä olet. Ja olethan sä oikeassa. Ei saa olla liian kiltti, mutten ala muuttamaan itseäni vain sen takia koska muut sanovat ja niin kauan, kun pystyn auttamaan muita ihmisiä kiltteydelläni, en tule muuttamaankaan. Ennemmin haluan saada ihmiset nauramaan, kuin itkemään ... thx. xoxo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti