lauantai 27. lokakuuta 2012

my inspiration ... ♠ ♦ ♣ ♥




Where are you? Beyond the clouded sky.
Still now you don't change. Will you continue walking as you are? 

Kaupat pullolaan vaatteita, vailla ostajaansa. Vaatteet tekevät ulkonäöstä kokonaisen, ne luokittelet 'tyyleihin', ja kertovat ihmisestä enemmän kuin osaa ajatella. Tiedättehän te? Kyllähän niistä puhutaan... tyyleistä, eikö niin? Jokainen eläessään, saa monet kerrat kuulla tyylistään. Aiemmin tai myöhemmin. Pahaa, tai hyvää. Siihen on vain osattava suhtautua -me emme ole samanlaisia.

Ajattelin jälleen kirjoitella jotain, kun muutaman päivän jo mietinkin, että voisin tälläisenkin postauksen väsätä. En ole pitänyt itteeni pitkään aikaa mihinkään tyyliin kuuluvaisena, mulla on vaa lukuisia inspiraatioita päässäni, joita haluan/haluaisin toteuttaa. En halua oikeastaan jumittautua mihinkään tyyliin, enkä osaa kuvailla mihin tyyliin eniten kuuluisin? En jaksa oikeasti murehtia kaiken keskellä niinkin turhaa kysymystä, koska mun mielestä se on ihan se ja sama mihin 'kuuluu'. Huomenna saatan vetää lökärit jalkaan, hupparin päälle. Toisena päivänä taas saatan olla kauluspaidalla ja revityillä farkuilla -joka päivä vaihtelee mielialasta. Kuitenkin... kuten sanoin, mulla on kuitenkin henkilöitä, joista otan inspiraatiota -en pyri matkimaan, mutta saan uusia ideoita. Yhdistelen, ja käytän. Kokosin kuvia henkilöistä, jotka ovat nyt eniten pyörineet mielessä ulkonäön, ja tyylin kannalta. Olkaa hyvä. : )

Miyavi





Pidemmän aikaa ollut tyylillisesti, ja personaallisesti mielessä.
Varsinkin personaallisesti, koska ihailen suorastaan kyseisen artistin ainaista iloisuutta, ja sosiaalisuutta yms. 

Ryutaro (Plastic tree)





Tyylillesti oon aivan jumahtanut, ja saatan huomata pyörittelevän samoja asukokonaisuuksia päässä, mitä huomaankin kyseisellä herralla. 
Jotenkin vaa pehmeä, ja synkkä tyyli rauhoittaa mieltä. 

Takeru (SUG)



Takerun tyyliä myös pidemmän aikaa jo ihaillut. Ja vaikka tykkään synkästä, tykkään myös väreistä, jos niitä todella osataan yhdistää.
Vaikka olisi kuinka värikäs, mutta jos ne värit sointuu yhteen -niin se on oikeesti täydellistä. ♥

Muutamat muut  

Jin (Nega)
Kyllä... itsekkin olen kyllä hurahtanut myös Visual kei tyyliin
 -ja havittelenkin joskus toteuttavan sitä puolta enemmän. 
Kuina (Royz)
Ryo (9Goats black out)


Aoi (the GazettE)

Uruha (the GazettE)
Mutta kuten sanoin, mitään en niinkään pyri kopioimaan, vaan saan erityisesti kolmelta ekalta henkilöltä inspiraatioita. Onhan niitä lukuisia muitakin, kuten myös ystävätkin, mutta -ymmärsitte ehkä. : ) Eikä tässä postauksessa ollut kyllä yhtikäs mitään järkeä, mutta... ainakin sain jotenkin taas aikaa tuhlattua. Laittakaa postausideoita tulemaan -ettei tarvitse lukea näitä turhia postauksia, hahahah. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti