sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ei ole synnyinmaasta kiinni, mitä saat tehdä tai mikä sinusta on tultava

Tän postauksen on taas repiä ihmiset erilleen mielipiteiden perusteella, kun jokainen on erimieltä.
Haluan kuitenkin jakaa nää ajatukset jälleen teidän kanssa, joten, ottakaa hyvä asento. : )


Aiheena on tälläkertaa vk bändit, jotka tulevat muista maista, kun Japanista. Varmaan moni on huomannut, että kyseisistä bändeistä tulee useita mielipiteitä, jotka sotivat toisiaan vastaan. Ainahan asioissa on kaksipuolta, jonka myötä on myös vihaajat ja rakastajat. Aloitan kuitenkin mielipiteeni julistamisen heti sillä, etten ymmärrä, miksi jotkut ihmiset ylistävät kaikki vk bändit, jotka tulevat muista maista, paskaksi. Kunhan he kuulevat, että he pyrkivät olemaan vk bändi, niin haukutaan paskaksi. Vaikka musiikki olisikin hyvää, mutta nehän pyrkivät johonkin, mitä maailman toisella puolella tuotetaan. Pohdin vain, ettei yksikään bändi ole bändi ilman toista bändiä. Jokaisella jäsenellä on omat ihanteet, eikä kukaan ole itsensä ilman vaikutteita. Ja mitä ihmettä nämä muiden maiden bändiläiset voi, jos haluavat kuulua tähän kategoriaan? Muuttaa synnyinmaata? Hahm. Toki he voisivat jättää mainitsematta vk liitteen, mutta... muuttaisiko se mitään? He soittaisivat ja pukeutuisivat silti samallailla. En voi lakata myötähäpeämästä teitä, jotka olette niin kapeakatseisia kaikissa asioissa..


Ja mitä se teitä haittaa, jos joku haluaa tehdä vk musiikkia? Tottakai ymmärrän, jossei pidä jostain musiikista, mutta toivottavasti myös inhoatte japanilaisia muusiikkoja sitten. Kerran yleistätte, kuinka paskaa vk on. Mutta ehei, se on vain silloin, kun muun maalaiset tekevät sitä. Mikä ongelma se vain on? Okei, sanotte varmaan, että teen tästä itse ongelman, kun valitan teidän valittamisesta, mutta antakaa ihmisten pitää siitä, mistä pitävät. Itse koen vain ihmiset kapeakatseisiksi, koska haukkuvat pystyyn nämä ihmiset, jotka pyrkivät tekemään samaa mitä japanilaiset. Voin todeta vain, että monet näistä eri maalaisista tekee paljon parempaakin, kuin mitä jotkut japanilaiset. He eivät ole japanilaisia, koska eivät ole syntynyt Japanissa, mutta eikö he saisi tehdä sitä, mitä haluavat? Eikö he saisi huutaa koko maailmalle vk tyylisuuntautumisesta, japanilaisten lisäksi? Pitäisikö heidän jättää vain varjoihin koko vk ilmaisu, kun esittelevät bändinsä? Mitä mieltä olette? 


Nyt ihmiset ovat niin montaa mieltä siitä, pitäisikö Yohion päästä edustamaan Ruotsia euroviisuihin. Toiset itkevät ja rukoilevat, että Yohio pääsisi. Joillekkin on ihan sama. Jotkut eivät halua häntä missään nimessä sinne ja nämä loput tyytyvät valittamaan, kuinka eivät tajua, miten jotkut voivat edes tykätä Yohiosta, koska se on vain ruotsalainen _homo. En voi kuin nauraa niille, jotka pitävät ruotsalaisia homoina. Koska. Okei. Siellä on homoja, mutta se, että näyttää aidosti mitä on, on paljon kauniimpaa, kuin suomalaiset, jotka pelkäävät olla oma itsensä. Inhoan sitä, että ruotsalaisia haukutaan homoiksi. Ne on paljon mukavampia ihmisiä, mitä suomalaiset -että repikää siitä, koska niin totuus on. Suomalaiset on kapea katseisia, jotka katsovat kaikkea ennakkoluuloisesti ja paheksuvasti, jossei mene miten aina ennen on mennyt. Hups. Poikkesin hieman aiheesta, mutta. Omasta mielestä olisi mahtavaa, jos Yohio pääsee edustaamaan Ruotsia euroviisuissa, koska samalla myös vk sana leviäisi ympäri maailmaa! Ja muutenkin.... se esitys oli paras niistä ruotsalaisista ehdokkaista, omaperäinen ymsymysyms.


Ja nyt kun ollaan tässä vihaamisjiirujapani -aiheessa, niin voin jatkaa tällä Gazette jutulla. En voi ymmärtää jälleen ihmisiä, kun jotkut suunnittelevat lähtöä Japaniin, toiset vain naureskelevat, että miten jotkut menevät niin shokkiin. Se juttu on niin, että kun kerran ne sieltä aasiasta ulos astuu, ei varmaan paluuta taas hetkeen ole. Tottakai on helppo nauraa, jos on varaa ja on päässyt näkemään kys. bändin aiemmin (monia kertoja), mutta kaikilla ei ole vain sitä mahdollisuutta. Joillekkin se uutinen, että Gazette tosiaan tulee Venäjälle on todella suuri asia, asia, jonka takia tekee mitä vain, jotta pääsisi osaksi sitä. Se ei ole itsestään selvyys kaikille. Joten pyytäisin ihmisiä hieman ymmärtämään muittenkin näkökannasta asioita, eikä jälleen olisi niin itsekästä sakkia.

Voisin vaa valittaa, valittaa ja valittaa. Muttette ehkä jaksaisi kuunnella. Hahah. Asia on vaa niin, että jotkut näissä piireissä todella repii mun hermot kappaleiksi, koska jotkut ihmiset on vaa niin ... srdktdropfg. En ymmärrä, mikä ongelma on nykyisin olla suopuisia keskenään. Jos kerran niin erillaisia halutaan olla, eikö ole vain hyvä, että vk musiikkia tulee muualtakin, kuin vain Japanista? Jos kerran ollaan niin erillaisia, niin eikö meidän helvetti pitäisi vetää yhtä köyttä, eikä jokainen omaa köyttä? Aikuistukaa ihmiset.  

Jos tämä asia jäi jotain vaivaamaan, niin olen valmis puhumaan mielipiteestä, kuin mielipiteestä. : )
 Kaikillahan on kuitenkin omat mielipiteteet, ja minä olen puhunut. 

2 kommenttia:

  1. Huolimatta siitä että itse olen niin kaukana vk -genrestä kuin voi olla ;D (oikeasti en aivan, koska joskus olen japanilaista musiikkia fanittanut:), olen aivan samaa mieltä kanssasi! Olisi todella upeeta jos Yohio (ja myös bändi, ahhh toi vasen kitaristi ja basisti♥♥
    ; ovatko ne muuten Desaiha-bändistä?) pääsisivät edustamaan Ruotsia! Olihan Loreenkin erikoinen, joten tälläinen erilainen esitys voi hyvinkin toimia! :) Toimihan Suomen hirviö Lordi silloin joskus ;D.
    Eli itse kuulun noihin ehkä hieman avarakatseisimpiin ihmisiin; ehkä minua ei vain kiinnosta onko kyseessä täysjapanilainen vai joku muu kokoonpano. Antaa ihmisten soittaa sellaista musiikkia kuin haluavat huolimatta kansalaisuudesta! :)
    Hyvän ja täyttä asiaa sisältävän tekstin olet kirjoittanut! Fanitetaan ja pidetään peukut pystyssä kun YOHIO korjaa potin ;))

    VastaaPoista
  2. Mia - Kiitos komentista. : ) On kiva kuulla, että ihmiset on oikeasti samaa mieltä. : D Ja itse en oo perehtynyt, mistä ne muut soittajat ovat peräisin, mutta ehkäpä? : D Ja itse pidän paljon enemmän avarakatseisista ihmisistä, koska turha kapeakatseisuus on niin raivostuttavaa. : ( Kiitos vielä ♥ Ja tehdään näin. ; 3

    VastaaPoista