sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

tomorrow never dies.




Gaze huuma ei ole vieläkään laskenut, hohooh. ;; 
Täysin täpinöissä vieläkin ja varmaan monet päivät vielä. ;3; 


Kosketan taivasta, on sieltä tippunut sulka
Sulka täynnä toivoa, sulka, hauras
En uskonut tämän ikinä tapahtuvan
Taikka toteutuvan
Niin paljon antanut, niin paljon opettanut
Saanut itkemään, vihaamaan
Nauramaan, iloitsemaan
Koetellut epätoivolla
Mutta myös toivolla
Ja tässä me seistään, unelman edessä
Joka on antanut viimein portin unelmaan
Vain avain puuttuu, mutta olemme niin paljon lähempänä...
Lähempänä, kuin ikinä..
Olemme valmiita

perjantai 29. maaliskuuta 2013

the Gazette to Finland


En ois uskonut tän koskaan tapahtuvan, en ois uskonut, että ikinä saisin kirjoittaa tästä blogiini ja itkeä onnesta. Avasin aamulla twitterin ihan tottuneesti, mutta kyyneleet alkoi heti valua, kun aloin yhdistämään, mitä oli julkaistu. Tajusin puhelimeni täyttyneen sadoista viesteistä ja itkin entisestään, jonka jälkeen alkoi hysteerinen täriseminen. the GazettE tulee Suomeen -en osannut muuta ajatella, enkä vieläkään. En voi uskoa tätä todeksi.


Tätä keikkaa on odotettu niin helvetin kauan. Tää keikka on ollut suuri unelma, sekä pohja kaikelle. Asia, jota ei ikinä uskonut pääsevänsä toteuttamaan. Oon itkenyt jo varmaan kymmeniä kertoja, enkä voi vieläkään käsittää kokoasiaa. Enkä pysty rauhoittumaan, ennenkuin saan ne liput käsiini. En. En vain pysty sanoin kertomaan, kuinka paljon itken, jossen pääsekkää sinne. Teen mitä vaan, että pääsen. Tää bändi on mulle enemmän kuin bändi... kaikilla tavoin. Viimein päivä on tullut, jota on odotettu monet vuodet. Viimein puheet turhasta toivosta voidaan pyyhkeä. Viimein voin katsoa gazetton dvdtä ilman pelkoa, etten näkisi heitä ikinä. 

aoi ‏@official_aoi 1h
本当にごめんね。皆の国に行きたいけど今回はこれが精一杯なんだ。余りにも時間が足りない。船や飛行機がもっと速きゃ良いのにね。

Vaikka samaan aikaa tiedän, että tää keikka oikesti on tosi paljon ja ... kaikkea, mutta tiedän kuitenkin, että syöminen tulee muuttumaan mahdottomaksi, kuten myös nukkuminen ja varmaan jaloilla pysyminenkin. Mua pelottaa, että pyörryn ennen keikkaa, taikka keikalle. Mua... pelottaa ja jännittää lippujen puolesta. Ja yeah... itken varmaan sen koko keikan. Tää on vaa aivan helvetin mahtavaa sergkopdryty !!! ♥ Kiitos Jrocksuomi, kiitos gazette ... ja ... olen pahoillani maiden puolesta, jotka eivät ole osana touria. Koska.. ymmärrän tuskanne. Ymmärrän kipunne... mutta älkää sortako surullanne bändin jäseniä, koska he tekevät varmasti kaikkensa, että jokainen pääsee näkemään heidät. Ei ole heidän syy, jossei he pääse juuri tälläkertaa maahasi... vaikka tiedän... se tuntuu pahalta. Ihan helvetin pahalta. Mutta ... olen niin iloinen juuri nyt... niin ... onnellinen. Enemmän elossa, kuin aikoihin... ; ;

Aoi: So yeah, we won't be able to go on a summer tour in Japan but, though the tour is short, we are still going to make people in different places see our lives. To all overseas fans: I'm sorry we made you wait so long. I'm looking forward meeting you.

with a wonderful family, and wonderful friendsthese were the best days of my life, If I'm rebornlet's meet again...

torstai 28. maaliskuuta 2013

Lapsukaiset herätkää

- Meillä on jopa 10-vuotiaita asiakkaina, jotka juovat 5 tölkkiä päivässä,
 kauppias Niko Grönberg huolehtii.

Energiajuomien käyttäjät kärsivät kaksi kertaa muita enemmän päivittäisistä univaikeuksista, 
päänsärystä, väsymyksestä ja heikotuksesta.


Tuijotan viisikkoa epäuskoisena, kun nuo hehkuvat iloisuutta ja nauravat hysteerisesti. He suuntaavat kassalle, ojentavat energiajuoma tölkkinsä myyjälle ja myyjä vain maksuttaa, tehden työtään. Pudistelen itsekseni päätäni, kun nuo lähtevät ilosta soikeana ulos kaupasta. Saatan jo kuvitella, kuinka sokerillinen myrkky kulkee pitkin heidän suoniaan, kuinka se myrkyttää heidän jokaista solua. Silmät säkenöivät entistä kirkkaammin, sydän hakkaa nopeampaa ja kaikki on niin hauskaa. Se on niin coolia. Pidemmällä kaavalla niin ei ole, kun alkaa loputon juominen ja kun juominen onnistukkaa, alkaa huuto ja räyhääminen. Siinä vaiheessa keho on riippuvainen myrkystä, josta on tullut elämänlähde. Energia, voima ja iloisuus -ilman sitä, koko keho tuntuu rapastuvan. 

Ja nyt kysyn miksi? miksi tämän ikäiset lapset, joilla on energiaa varmasti omasta takaa, tuhoaa itsensä näin? Kyllä on aikaa koko loppuelämä juoda energiajuomia, kun ikä ja keho sallii. Mutta minkä takia lisätä myrkkyä kehoon, kun se toimisi vielä omastakin takaa? Ihan sama, kuin söisi lääkkeitä, ilman kipua. En ymmärrä, enkä edes yritä. Mutten myöskään halua nähdä tulevia aikuisia.. huuh.

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

This next songs for you ~


 En tiedä mitä tämä on ... en tiedä mitä voisin sanoa, koska se on niin paljon. Arvostan todella tälläsiä bändejä, koska nää eleet kertoo, että ne näkee paljon muutakin, kuin vain rahan ja kuuluisuuden. Toivon, ettei yksikään fani menetä elämäänsä, koska kyseinen bändi lopetti. Tiedän sen olevan vaikeaa, mutta uskokaa, MCR jäsenet eivät varmasti haluaisi sitä kohtaloa kenellekkään. Uskon, että kyseinen bändi on pelastanut monen ihmisen hengen, mitä puheisiin saattaa uskoa. Ja se on jälleen totuus siitä, että musiikki voi pelastaa elämän. Ja enemmänkin...


Kuusi päivää työharjoittelua enää, fuck yeah !! ♫



maanantai 25. maaliskuuta 2013

いつもをあいしてるよ。

Parents: Don't forget to make us proud
Friends: Don't forget to socialize
Teachers: Don't forget to get A's
Strangers: Don't forget to blend in
Opposite sex: Don't forget to look good
Society: Don't forget to be perfect

Everyone: Are you okay
Everyone: You look tired
Everyone: You look upset
Everyone: You look confused
Everyone: Are you mad at me
Everyone: What are you mad at
Me: IT'S MY FACE

3 päivää -pääsiäisloma alkaa. ♥ 
2 viikkoa -työharjoittelu loppuu.
10 viikkoa -kesäloma alkaa.

Innolla siis odotan, että aika kuluu. 
Hurhur, tick, tack, tick, tack -aika kuluu.


torstai 21. maaliskuuta 2013

Sieluton luuranko, jolle oli vain yksi suuntaa..


Musta hahmo tuijottaa järvestä kuvastuvaa kuvajaista, joka on säröinen. Ei, se on tyhjä. Ympärillä on pimeää, missään ei ole ketään. On vain hahmo ja hänen ajatukset, jotka voisivat täyttää koko metsän huudollaan. Ja metsä vastaisi, kuten aina. Hahmon huulet ovat rohtuneet aikoja sitten, joten luultavasti niiltä ei kuulla enää apua huutavaa ääntä. Jos kelataan filmirullaa muutama kuukausi taaksepäin, voi nähdä kauniin valkoisen hahmon, jolla koristaa siivet selässä. On tulevaisuus varmasti valoisa -sanotaan, mutta sanojat eivät tienneet tulevaisuudesta mitään. Nyt tuo musta hahmo vuodattaa omaa rautaista nestettä, joka valuu aina järven pinnalle. Tuuli yltyy, se takertuu jokaiseen jäseneen. Hyväilee ihoa, yrittää puhdistaa sielua -mutta se ei tiedä sielun jättäneen kehon aikoja sitten. Rautainen neste kuivuu, kaukaa kuuluu askeleita, mutta musta hahmo ei käänny. Se tuijottaa sokeasti eteenpäin, vaikka tuntee jonkun kiertävän kädet laihan, melkein kuihtuneen, kehonsa ympärille. Ei, se ei ole keho enää, se on vain luuranko. Hiljaiset sanat kiirivät hahmon korviin, mutta vastausta ei kuulu. Puhuja kääntää hahmon toistepäin, mutta tämä ei näe siltikään mitään. Tyhjyttää joka puolella. Jokainen ihminen, jokainen tunne -kaikki tyhjyyttä. Kaikki on vain mustaa ja sotkuista. Kyyneleet ovat kuivuneet tämän kasvoille aikoja sitten, eikä ne enää vuoda, koska ei ole enää mitä vuodattaa. Kuihtunut ulkoa, kuihtunut sisältä. Ajatukset rapastuneet, sielu kadonnut. Raskaat silmät piirtyvät kiinni. Nyt pimeys tuntuu rauhoittavalta, luokseen pyytävältä. Keho rentoutuu, kaatuu ja pian vesi hyväilee tämän ihoa. Kietoo sisäänsä, nauttii viimeiset antimet ja tukahduttaa tuon viimeiseen henkäykseen. 

Nyt on edessä pimeys, jolla on enemmän tarjottavaa kuin millään. 

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Liian kiltti elämään ilkeänä

"Olet liian kiltti työelämään"

Entä, jossen halua olla kuten jokainen Suomalainen -ilkeä ja töykeä toisille. Entä, jossen halua heittäytyä hankalaksi kakaraksi, joka ei tee mitä käsketään? Olisiko parempi huutaa ja laittaa vastaan? Onko se parempi, kuin että nöyristelen polvillani ja noudatan käskyjä? 

Jos sä sanot, että oon liian kiltti työelämään, mä sanon, etten oo Suomalainen. En oo, enkä halua muuttua ilkeäksi mäkättäväksi kokiksi, joka huutaa jokaiselle alamaiselleen/työtoverilleen. Ja. Mun mielestä tässä maassa on ihan liian vähän kilttejä ihmisiä, mutta .. liian kiltit saa myös kärsiä, tottakai. Tiedän sen liian kilttinä ihmisenä helvetin hyvin. On helppo solvata, on helppo käskyttää, on helppo määrätä ja rikkoa rajoja. Liian kiltti ihminen on valitettavasti myös yleensä helvetin herkkä, joka myös pätee itseenikin. Sen takia en haluaisi, että maailmaan tulisi lisää kilttejä ihmisiä, koska jos he muuttuvat ilkeäksi, voin vannoa, että kadut sitä päivää kun toivoit heidän muuttuvan ilkeiksi. Ja onhan moni varmasti syntynyt tähän maailmaan kilttinä, mutta tää paska yhteiskunta on tuhonnut kaiken kiltteyden jokaisesta. Kilteillä ei ole helppoa, eikä tule olemaan. On helvettiä olla kiltti, mutta on helvettiä myös lähteä itseään muuttamaan sellaiseksi, jota ei ole. 

Onhan se sääli, jossei sinun mielestä minusta tule ikinä työelämään kyvykästä. Ihan helvetin sääli, mutta 1. en ole jäämässä Suomeen 2. en ole jäämässä kokiksi 3. mua ei voisi vähempää kiinostaa, mitä mieltä olet. Ja olethan sä oikeassa. Ei saa olla liian kiltti, mutten ala muuttamaan itseäni vain sen takia koska muut sanovat ja niin kauan, kun pystyn auttamaan muita ihmisiä kiltteydelläni, en tule muuttamaankaan. Ennemmin haluan saada ihmiset nauramaan, kuin itkemään ... thx. xoxo.

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Stand and scream .. †



So listen closely,
'Cause what you don’t see
Is there’s still blood inside this beating heart

With bleeding hands I fight for a life that’s beat me down
Stand up and scream while the rest of the world won’t make a sound

Lyönnit kasvolle, taikka mielelle, se on sama.
Lyönnit keholle, taikka ajatuksille, se on sama.
Sanat, taikka lyönnit, se on sama.
Fyysisesti poissa, mutta henkisesti ei läsnä. 

Tuijotan peilistä kuvajaista, se nauraa minulle.
Se osoittaa sormella ja nauraa päin naamaa.
Kuinka heikko olet, kuinka avuton.
Kuinka naarmuinen ja ruhjeinen olet, 
et lainkaan kaunis, edes katsottava. 
Lyönti, toinen, kolmas. 
Tyhjyys, epätoivo, pimeys.

Stand and scream .. 

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Now you understand why Peter Pan didn't want to grow up..




By what means can you be called an adult?
Aren't we really only kids?
It's my purpose to penetrate those things
Because aren't those things kind of useless?
Perhaps you guys are "child-adults"?
Only "small fools" that can't even grow up?
But whichever is okay, I'll finally say
Your lives have become like this!




Pitää mennä kouluun, täytyy ottaa vastuuta, pitää tehdä kuten opettajat sanoo. Täytyy raataa niskalimassa työharjoittelussa -ilman palkkaa, vain koska saamme opetusta, vaikka teemme töitä toisten työtovereitten lailla. Meitä torutaan, sekä kuritetaan, kuin meistä kasvaisi parempia aikuisia. Jos katon ympärilleni aikuisia, en haluaisi olla kuten he. Omistautua työlle, kuolla muistona vain, kuinka paiskin töitä. Ei, en, en. Enkä halua edes aikuiseksi, mutta minkä myötä on aikuinen? Kun täyttää 18 ? Kun nukut yhden yön yli, sulla onkin kasapäin enemmän vastuuta kaikesta? En tosiaan halua. En halua olla aikuinen.


Me ollaan nuoriso, me ollaan tulevaisuus
Kaikki kasvaa, lapset varttuu virheist oppii 
Ja kokemust karttuu

Meidän varaa lasketaan tulevaisuus, enkä ehkä edes halua tietää tulevaisuutta, jos katson nuorisoa. Ollaan niin holtittomia, niin päättömiä ja on niin hauskaa vaan örveltää. Ja nyt huomaan, kuinka ristiriitasesti puhun -vihaan nuorisoa, sekä aikuisia. Välillä tuntuu, että vihaan kaikkia. Mutta .. yhteiskunta on niin sekaisin, ettei voi pysyä enää itsekkään järjissään. 



 Mutten halua olla vielä aikuinen, en ole siihen valmis. Haluan olla lapsi ja vapaa. Jonka virheitä ei katsota vihaten, taikka tuomita sanoista. Uhh ... Epätoivo ... ps. pahoittelen. huonopäivä... : <



Oh...say it...it's painful...
If you can leave the expectations as much as you can...
Oh...say it...it's scary...
Rebel because of the sadness,
Because of the loneliness...

Keep it real, don't be scared
So you become honest with your own feelings
For if there's only honesty and instinct we're at our stongest.

torstai 14. maaliskuuta 2013

Näit sinitaivaan ja pilvet siellä, ne kertoivat - olet oikealla tiellä.


Pystyykö näitä edes lukemaan? Haasteellista. Se on hiinä ja hiinä, aikuisten oikeasti.
Avokki. "Sana tuotteistaa puolison, yleensä miehen, lemmikin tasoiseksi pullanmussuttajaksi, jolla ei ole mielipidettä edes omista alusvaatteista." Mies, 30
Breinstormaus. "Luovassa taloudessa kaiken tulee olla 'myrskyisää' ja 'energistä'. Me jumittelevat fennougrit voimme vastedeskin häpeilemättä sanoa: 'Ajatellaanpa asiaa yhdessä.'" Mies, 33
Broisku. "Arkisen, mutta herkullisen ruuan nimestä on tehty lapsen suuhun sopiva muussattu höttö. Termi näyttää ja kuulostaa kuin roiskeelta." Nainen, 36
Haasteellinen. "En ole yrityksistäni huolimatta onnistunut nielemään arkistunutta epäilmaisua, jolla korvataan kaikki epämiellyttävältä kuulostava, kuten 'vaikea', 'hankala' tai 'käytännössä mahdoton'." Mies, 54
Isäntä. "Assosioituu omistamiseen. On isot tilukset. Siinä sivussa omistetaan sitten oma vaimo ja lapset myös." Nainen, 38
Jaxuhali. "Se on liian helppo heittää ongelmistaan kertoneelle. Aivan kuin ei jaksaisi erikseen toivottaa jaksamista ja halata." Nainen, 35
Jess. "Ärsyttää erityisesti palveluammatissa toimivan suusta, tyyliin tilausta vastaanottavalta tarjoilijalta. Tulee mieleen ABC." Nainen, 41
Kenkulit. "Minkä tahansa sanan muuntaminen lapsenkieliseksi lässyttämiseksi on kauheaa kuunnella." Nainen, 35
Masuasukki. "Miksi järkevät ihmiset taantuvat käsittämättömän infantiilille tasolle, kun he tulevat raskaaksi?" Nainen, 33
Paituli. "Sanalla yritetään kuvata rentoa ja nuorekasta vapaa-ajan puseroa, mutta kantajansa päällä paituli näyttää perunasäkiltä." Nainen, 50
Parhautta. "Ärsyttäviä tuollaiset yhtäkkiä kaikkialle leviävät muka-keveät uudissanat, joissa on falski kaiku. Kuulostaa ainoastaan juntilta." Nainen, 37
Rakkauspakkaus. "Ärsyttävää samalla tavalla kuin se, kun joku lässyttää omalle lapselleen. Sanan käyttäminen on yhtä tuomittavaa kuin pienten koirien pukeminen muka söpöihin vaatteisiin." Nainen, 24
Resurssi. "Tarkoittaa työtä tekevää ihmistä. Ikään kuin työnantaja omistaisi koko ihmisen." Nainen, 37
Tissittely. "Siinä yhdistyy kaikki paha. Yksinkertainen, helppo sana on korvattu söpöilyverbillä. Tarkoittaa vauvan ruokkimista, mutta kuulostaa vanhan äijän pornofantasialta." Nainen, 37
Voimaantuminen. "Tekemällä tehty sana. Puoskarimaisen, höttöisen self-help-meiningin sanallistuma." Nainen, 24
Öpauttiarallaa. "Ärsyttää näennäislupsakkuudellaan. Serkkuni sanoo 'miten ois öpauttiarallaa kolmelta', vaikka tarkoittaa kello 15. Joskus hän täsmentää, että 'viistoist reikäleipä'." Mies, 42
Nämäkin ärsyttivät: Alkkomahooli, elikkä, juurikin, kalvosulkeiset, kreata, läpändeeros, ongelmatiikka, päräyttävä, soppari, teeppari, Thaikut, toimari, tulokulma, äippä.
Nappasin tän täältä ja ohnoh, naurattaa tää suomenkieli taas vaihteeksi .. 
  • Kokemus on hyvä koulu, mutta lukukausimaksut ovat kalliit. - Heinrich Heine
  • Nuoriso nauttii tottelemattomuudesta -ongelma on siinä, että enää ei ole sääntöjä. - Jean Cocteau
  • Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä.
  • Ei ole konstikaan olla rohkea, jos ei pelota. - Tove Jansson
  • Miksi tyytyä olemaan vaikea, kun pienellä vaivalla voi olla täysin mahdoton?
  • Ei koskaan kannata puhua paskaa, sillä joskus saattaa joutua syömään sanansa.
  • Lääketiede on edistynyt niin valtavasti, ettei terveitä ihmisiä oikeastaan enää ole. - Aldous Huxley
  • Mielipiteeni on selvä - älä sekoita minua tosiasioilla.
  • Kun voileipä putoaa aina voipuoli alaspäin ja kissa putoaa aina jaloilleen, niin mitä tapahtuu, jos voileipä sidotaan kissan selkään voipuoli ylöspäin?
  • Tämä päivä on aina täällä, huominen ei koskaan.
Jottei tää mene ihan naurettavaksi, niin heitin muutamia afromismeja perään. : )

tiistai 12. maaliskuuta 2013

I will play all of this body

Ne katsoo toisiaan, vihollisin tavoin. Luistelee minkä pääsee jaloistaan, antaa pamahtaa toista vasten aina siihen saakka, kunnes laidat pamahtavat toista vasten. Luistimet sutivat, maila siirtyy luistimien eteen ja jälleen yksi kaatuu vasten kivikovaa alustaa, joka ei jousta. Jokainen kerta sieltä noustaan ketterästi, vaikka sattuisikin. Jälleen joku kompuroi siellä jäällä ja joku luistelee päin, kompuroiden toiseen ja pian onkin nyrkit ojossa. Tunteet ovat nousseet hetkessä nollasta sataan ja ollaan lähinnä valmiita tappamaan toinen. Yleisö kiihtyy siinä rinnalla, huutojen yltyessä ja pian koko sali raukeaa surkeaan, taikka ilosta pursuavaan äänähdykseen. Sitten ei ole mitään jäljellä, vain ruumissa muistuttavat mustelmat.


Jotkut pitäisivät tätä sairaana, mutta meille se on urheilua..

Ja HPK voitti Jokerit 3-2 ~fufufu. 
En ole niinkään ikinä ketään kannattanut, mutta okei joo, 
oon aina ollut jokereitten puolesta, hooh. trols.

torstai 7. maaliskuuta 2013

Yhä uudestaan ja uudestaan palaan rakkaaseen aiheeseen, jonka suunta ei vaihdu

Palaan asiaan yhtä uudestaan ja uudestaan, sulkekaa jo tämä sivu, josset jaksa enää yhtäkään kirjoitusta koreajapani -musiikki rageemisesta. : )) Thääääääääääääääääääääääääääänks.


TÄMÄ on sitä, mihin pyritään, kun bändejä halutaan kaukaa omaa maahansa. Se on sitä, mikä vetää fanit yhteen ja näyttää yhteistyön määrän. Kukaan ei ole luovuttanut, kaikilla on vielä toivonsa -mutta katsotaan ilmiöitä, jolla oli kanssa nousunsa, jolla oli kanssa hetkensä, mutta nyt fanit on karkonnut. Ei ole enää kyse siitä, että korealaiset pitäisi saada pois, vaan siitä, että japanilaisia faneja ei ole, taikka kaikki ovat vetäytyneet. Kellään ei ole toivoa. Keikkoja ei tule, eikä toivoa. Mutta kun se lähtee toivosta, josta voidaan siirtyä tekoihin. Ei riitä, että ne jotkut muutamat riuhtovat kahleita, huutavat maailmalle tilanteesta ja loput vain nojaavat heihin, kuin olettaen, että jotain tuotaisiin suoraan kasvojen eteen. Enää ei riitä, että sanoaa 'haluan tuon bändin Suomeen' -ehei, sen eteen pitää tehdä töitä. Ja eikö se ole ihan okei näyttää bändeille, että niitä kaivataan täällä? Jostain syystä ihmiset ovat vain vetäytyneet omiin suojiinsa, omiin turviin ja siihen olettamukseen, että kyllä ne bändit sieltä tulee, taikka se on niiiiiiiiiiiiiin helvetin noloa vinkua jotain bändejä. 

Ei, se ei mene enää niin, että joo nyt ne bändit on täällä ja sitemmin kaikki voidaan viskata menemään. Ehei. Tottakai, jos fanit kuihtuu, niin se on sitten aika surullista, mutta tiedän, että jos bändejä mainostetaan, niistä puhutaan kuten 2009, muuttu ääni kellossakin. Ihmiset, jos te edes hieman välitätte, taikka kuuntelette japanilaista, te heräätte nyt, ettekä sitten, kun kaikki on liian myöhäistä. 

Tätä menoa pitää raahata perseensä Japaniin saakka, jotta pystyy näkemään haluamansa ja ehei, en suostu. En tosiaan suostu. Mä aion taistella tän ilmiön puolesta niin kauan, kun vaan henki pihisee, koska nää ihmiset ja fanit ja kaikki on antanut mulle niin helvetisti, ettei kukaan sitä ymmärrä. Uskaltakaa astua tähän fantastiseen maailmaan, koska lupaan, ettette tuu pettymään! Ja hei.. me vanhat konkarit, noustaan jaloillemme ja taistellaan sen puolesta, mitä halutaan, eikä vain odoteta valmista. Meidän pitäisi olla paljon yhtenäisempiä jos ajattelimme saada jotain aikaa. Uskokaa tai älkää, kukaan ei vedä tätä yksin...

!!!!!!!

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

I'm a sagittarius


Avainsanat: Matkat, filosofia, valloittavuus 
Hallitseva planeetta: Jupiter 
Onnen päivä: Torstai 
Onnen väri: Vaaleansininen 
Onnen kivi: Topaasi, ametisti 
Elementti: Tuli 
Luonne: Muuttuva 
Laatu: Maskuliininen, positiivinen 
Terveys: Jousimies hallitsee lantiota ja reisiä. 


Jousimies on sekä levoton että avarakatseinen ja hän tutkii mielellään uusia ulottuvuuksia. Rohkea ja optimistinen Jousimies pitää elämää matkana, joka on täynnä seikkailuja. Hänen innokkuutensa ja positiivinen asenteensa vetää puoleensa hyvää onnea. Jousimies suhtautuu kaikkeen avoimin mielin ja hymysuin.

Suorapuheinen ja hän kertoo mielipiteensä usein silloinkin, kun sitä ei kaivata. Silloin tällöin hän joutuu pulaan jonkin huonosti ajoitetun, tahdittoman huomautuksen vuoksi. Pohjimmiltaan hän tarkoittaa kuitenkin aina hyvää ja yleensä hän selviää kömmähdyksistään niin, etteivät kanna hänelle kaunaa.

Jousimies pitää liikkeestä, ja jos hänestä tuntuu, että elämä polkee paikoillaan, hän kyllästyy nopeasti ja alkaa etsiä pakoreittiä. Jousimies kaipaa vapautta.

 Naispuoliselle Jousimiehelle on aina tärkeää voida vapaasti ilmaista ajatuksiaan, ja hän kapinoi rajoittavia tapoja ja sääntöjä vastaan. Jousimies ajattelee itsenäisesti ja toimii aina omien moraalisääntöjen pohjalta. Jousimiesnainen on hyvin rehellinen, ja hän näyttää avoimesti tunteensa. Avoimuus tekee hänet haavoittuvaksi, mutta samalla se on hänen vahvin valttinsa. Muutaman kovan kolauksen jälkeen hän oppii välttelemään todellisia vaikeuksia. 


Jousimies rakastaa eläimiä ja kokee lemmikin hoitamisen hyvin palkitsevana. Matkustaminen kiehtoo kaikkia Jousimiehiä ja toiset heistä viettävät pitkiä aikoja ulkomailla, kun taas toiset tyydyttävät matkusteluintonsa eksoottisilla lomamatkoilla. Jousimies tutkii mielellään vieraita kulttuureita ja kokeilee erilaisia makuja ja elämyksiä. Jousimies kaipaa vaihtelua ja vapautta, ja umpikujatilanteet tuntuvat hänestä raskailta ja painostavilta. Hän haluaa olla aina rehellinen ja avoin ja hänestä on todella rasittavaa joutua salaamaan tunteensa. Hän ei haikaile menneitä aikoja vaan päinvastoin hän katsoo kohti tulevaisuutta optimistisena ja toiveikkaana.


~○~


Hänen päänsä on täynnä suuria unelmia ja hän sukeltaa suin päin seikkailuihin niin ihmissuhteissaan kuin työelämässäänkin. Ja jostain kumman syystä, syvimmistäkin syövereistä hän kömpii aina jaloilleen, tarvittaessa yhä uudelleen ja uudelleen. Jos haluat rehellisen mielipiteen, kysy Jousimieheltä - mutta muista että hänen suoruutensa voi viiltää syvältä. Yleensä et kyllä ehdi edes kysymään, Jousimies on todellinen töksäyttelijä, joka joutuu myös hankaluuksiin loukatessaan suoruudellaan. Hän rakastaa rehellisyyttä intohimoisesti – mutta on uskomattoman sokea kun kyseessä ovat hänen omat heikkoutensa.

Jousimies on spontaani ja impulsiivinen kaikissa toimissaan. Hän on töissä ehtymätön idealähde, mutta hänellä on harvoin kärsivällisyyttä viedä omia suunnitelmiaan loppuun asti. Esittele hänelle jokin uusi sporttinen harrastus ja hän syöksyy mukaan ensimmäisenä, mutta on myös ensimmäisenä lopettamassa sitä kyllästyttyään noin kolmessa päivässä.
Kun hän kääntää huomionsa sinuun, hän vyöryy ylitsesi, etkä koskaan ole kokenut vastaavaa paneutumista, innostusta ja mielenkiintoa. Hän saa sinut tuntemaan itsesi universumin tärkeimmäksi olennoksi ja innostaa sinut hehkumaan kanssaan elämän ihanuutta – mutta ensi kuussa (tai jo huomenna) hänellä on jo joku toinen mielenkiinnon kohde mielessään ja sinä voit vain jäädä ihmettelemään, mikä pyörremyrsky pani koko elämäsi sekaisin.
Päivä Jousimiehen rakkauden kohteena voi antaa enemmän kuin kymmenen vuotta jonkun toisen kanssa. Jos haluat Jousimiehen kokonaan itsellesi, sinun on osattava antaa hänelle ehdoton vapaus silloinkin, kun hän kerjää sinua antamaan kaikkesi itselleen ikuisesti. Pidä häntä käsivarren mitan päässä, niin hän pysyy omanasi.
~ ○ ~

Jousimiehen aika johdattaa meidät vuodenaikojen pimeimpään kauteen, jolloin vallitsee vähintään jatkuva hämärä. Ulkoinen pimeys lisääntyy koko ajan. Luonnon kasvien ja eläinten on vain luotettava tulevaisuuteen pimeyden ja kylmyyden keskellä. Epätoivolle ei ole varaa antaa minkäänlaista jalansijaa. Niinpä Jousimiehetkin ovat eläinradan suuria optimisteja, jotka ovat valmiita tekemään paljon töitä tulevaisuudessa häämöttävien mahdollisuuksien ja menestyksen eteen. Jokaisella Jousimiehellä on oma vahva filosofiansa ja vankkumaton luottamus omiin ideoihinsa ja haaveisiinsa.
Jousimies on ikuinen etsijä ja seikkailija, joka tarvitsee jatkuvasti uusia haasteita ja tavoitteita pysyäkseen hengissä. Jousimies ei voi pysähtyä nauttimaan savuttamastaan menestyksestä, sillä hänelle tekeminen ja etsiminen on saavutettua tulosta tärkeämpää.
Jokapäiväisessä elämässä hänet tunnetaan "totuuksien lahjomattomana laukojana", joka ei kuvia kumartele vaan sanoo rumatkin asiat niin kuin ne on.
~ ○ ~

Jousimiehen innostuneisuus on yleensä hyvin tarttuvaa. Hän loistaa käskyjen antajana, mutta pystyy varsin pätevästi toteuttamaan ne myös itse. Hän tekee päätökset nopeasti ja toimii myös nopeasti.
Toisten ihmisten kanssa tekemisissä ollessaan jousimies on ymmärtäväinen, suvaitsevainen, sovitteleva ja kiltti - joskus jopa liiankin kiltti. Koska hän on mutkaton ja toimissaan rehellinen, hän herättää välitöntä luottamusta kanssaihmisissään.
Johtajana hänellä on taito jakaa määräyksiä kuitenkaan korostamatta omaa ylhäistä arvovaltaansa. Jousimiehen käskyt ovat selkeitä ja tarkkoja. Hänen ystävänsä ja työtoverinsa uskovat hänelle usein murheensa ja huolensa, sillä Jousimiehen selkeä näkemys, objektiivisuus ja rehellisyys tekevät hänestä hyvän neuvonantajan.
Koska jousimiehen motto on “jollet yritä, et voi saavuttaa mitään”, miehen tulee pysyä hänen vauhdissaan. Sinun täytyy myös pystyä olemaan jousimiesnaisesi olkapää, kun jokin yiryts epäonnistuu - ja tukea häntä kaikessa, mihin hän kulloinkin haluaa ryhtyä. Miehen kannattaa pitää B-vitamiinit käden ulottuvilla, koska jos hän ei itse ole yhtä seikkailumielinen, jousimiesnaisen tapilu voi joskus olla myös rankkaa.


When quiet #Sagittarius people talk and you realize they are absolutely hilarious.

Jousimiehet (eli myös minä), kuvataan levottomiksi persooniksi, jotka haluavat elämältä paljon ja enemmän. Koskaan mikään ei riitä, aina pitää olla jotain uutta ja mielekästä. Paikoillaan istuminen on kiduttavaa, vaan aina pitää olla jotain tekemistä. Ulkomaiden ja kulttuureiden on todettu kiehtovan jousimiehiä, jonka voin allekirjoittaa. Voin myös allekirjoittaa suorasanaisuuden, levottomuuden, helposti kyllästymisen ja ylipuolet teksteistä. Olen ehkä eniten ristiriidoissa väitteestä, että jousimiehet ovat niitä, jotka hyppäävät sängystä sänkyyn. Ehei, en pystyisi itse. Ehkä kaipaan vaihtelua, mutta suhteen itsessään täytyy sitten antaa enemmän, mutten ala vaihtamaan kumppania kuin sukkaa. Silti huvittaa, kuinka tuntuu, että netissä lukee puolet siitä millainen olen. Koska... asdghkj... miten horroskoopit osaa pitää näin paljon paikkaa? Näin pelottavan paljon..


Sometimes #Sagittarius waste too much time to think about someone who doesn't even think about them for a second.

If you can't handle the truth, don't come to #Sagittarius for advice.

You know #Sagittarius name, not their story. 
You've heard what they've done, not what they've been through. So please don't judge.

#Sagittarius sometimes become angry and frustrated that they suppressed their desires to make everyone else happy.

If you were in #Sagittarius shoes, you'd fall the first step.

#Sagittarius may seem shy at first, but they do the stupidest random shit when they get comfortable with someone.

Mutta loppujen lopuksi olen tyytyväinen siitä, että olen jousimies. En ole paikalla jäävä, luovuttava, vaan joka nousee jokaisesta suosta uuteen, kirkkaampaan loistoon. Joka häviää, näyttäytyäkseen vain entistä vahvempana. Joka viettelee jokaisen, eikä jätä kylmäksi. Joka kertoo asioista vain ja ainoastaan rehellisen puolen, kiertelemättä. Jos olet valmis ottamaan riskin ja tutustumaan, voin vannoa, että elämäsi muuttuu.